Метод за измерване на вискозитета на резервоара за масло с помощта на вискозиметър с постоянна циркулация.

By | март 30, 2024

.

Вискозиметърът за високо налягане SPL-440, с помощта на адаптер за постоянна циркулация, може да разпознава течове от централни камъни в конструкции при наличие на енергийни вещества.

Вискозиметърът за високо налягане SPL-440 с адаптер може да се използва за разпознаване на течове от камъни в резервоари; индикаторът SPL-440 концентрира гладкостта през многобройни прави в коаксиала на адаптера, оценява вискозитета в условия на движение и след това централно за течове в структурни изследвания За пример.

Нов вискозиметър с постоянна циркулация, измерване на вискозитета на резервоара в реално време.

БОСТЪН – Течовете от каменни структури и вискозитетът на подпочвените материали оказват значително влияние върху финансовите аспекти на петролните кладенци. Като характеризират движението на нефта през камъка, експертите могат да прогнозират производителността на кладенеца, да определят оптималните техники за отстраняване и да проектират най-добрите движещи се компоненти за увеличаване на производството.

При движението на течностите през резервоара и тяхното отстраняване те се смесват със солен разтвор и други течности. Добавките, които се инжектират в резервоара, оказват значително влияние върху ефективността на отстраняване на нефта. За да осигури най-добрата химия при различни обстоятелства, голям институт за петролни изследвания започна да изследва изтичането на камъни в конструкциите при нехомогенни условия на движение на течностите в резервоара и потърси съдействие от Arlington Viscosity.

Arlington Viscosity, с насоки от пазара, разработи адаптер, който позволява добре познатият индикатор за подозрителен вискозитет да се използва в условия на движение, позволявайки по-добро разпознаване на течове в центъра на структурата в условията на енергийни материали. Това позволява на изследователите да наблюдават успеха на отстраняването на нефта в контекста на различните средни стойности на веществата в резервоарите, открити в целевите нефтени находища, и осигуряването на потенциални химикали за подобряване на потока. Новият адаптер за непрекъсната миграция има редица входове/изходи, които се свързват с горната част на индикатора SPL-440 на Кеймбридж; към входовете и изходите на индикатора SPL-440 са свързани коаксиални кабели, чрез които се извършва оценка на вискозитета в условия на миграция и оценка на течовете по време на структурни изследвания и други.

„Новият вискозиметър на Кеймбридж с непрекъснато кинетично подозрение позволява на пазара да се съберат нови аспекти за много от различните компоненти, за да се подобри отстраняването на масла. Това може да има значителни финансови последици за нефтените находища“, казва президентът на Arlington Viscosity Джон Касамейър. ‘Адаптерът се предлага като допълнително устройство и не променя качеството на описанието на самия вискозиметър’.

За Arlington Viscosity.

Cambridge Viscosity е лидер в областта на системите за вискозитет с малък обем, като предоставя автоматизирани вискозиметри, използвани при открития, подобрения и продукти от петролни компании и в довършителни, химически и биологични приложения по целия свят за подобряване на ефективността на продуктите и процесите. Глобалният обхват на Кеймбридж осигурява подкрепа за иновациите в приложенията и обслужване навсякъде и винаги, когато това е необходимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *