Методите в печата на тениски

By | август 25, 2022

Части от милионите тениски, които са разпродадени, съдържат отпечатани дизайни. Дизайнът варира от фланелки с известни номера на спортисти до лога и отличителни знаци. При изработването на тези дизайни има методи, които трябва да следвате, за да получите възможно най-доброто творение на тениска с щампи. Методът за печат на тениски е практикуван и популярен още от началото на правенето на тениски.

Един от методите за създаване на дизайн е чрез ситопечат. Малките предприятия, които са специализирани в тази област на индустрията, предпочитат да използват тази техника поради ниската цена и достъпната начална инвестиция. Единственият недостатък при извършването на тази процедура са многоцветните дизайни и разхвърляните лога, които изискват практика.

Друг популярен метод за печат на тениски е термотрансферният печат, известен още като трансферен печат с желязо. Това е лесна и бърза процедура, която студентите предпочитат да използват този метод. И клас по изкуство преподава този метод чрез прехвърляне на изображения и дизайни от специална хартия в тениски. Това наистина е забавно и вълнуващо хоби за повечето от младите ученици.

Нежеланата и неприемлива характеристика на преноса на топлина е неговата внезапна промяна на естествените влакна в неудобни усещания, докато носите тениски с щампи. Причината е, че всеки дизайн, който се предава чрез пренос на топлина, води до гумена лепенка, която може да бъде неудобна за носене. В допълнение към това, други резултати от прехвърлени дизайни и лога ще избледнеят или понякога ще се счупят с течение на времето.

Освен това, това не означава, че преносът на топлина и ситопечатът са ненадеждни, когато става въпрос за отпечатване на лога и други знаци. Процедурата трябва да се извърши правилно, за да получите най-добрите щампирани ризи. Следващият начин ще ви осигури дрехи, които могат да издържат с години.

Ако печатате дизайни върху тениски с еднакъв цвят, ситопечатът е за предпочитане. И ако сте имали само кратък период от време, за да печатате върху многоцветни тениски, трябва да отидете на термотрансферен печат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *