Мазнини по подут корем – ако дрехите ви станат прекалено тесни следобед, прочетете това!

By | October 29, 2022

Ако четете това, вие или някой ваш познат страдате от подуване на корема. Отивате сутрин на работа и дрехите ви стоят както трябва, но след обяд ви стават тесни, ако имате късмет, можете да ги закопчаете или просто да отворите горното копче, за да ви е по-удобно.

Двете най-чести причини за подуване на стомаха са преяждането и лошото храносмилане.

След няколко минути ще ви покажа формула, която ще спре подуването, чистотата, детоксикацията и ще ви помогне да отслабнете.

Незабавно решение за спиране на подуването е да спрете да ядете. (Но не е много практично и пропускането на хранения кара тялото да складира мазнини)

Спрете да ядете преработени храни, това ще помогне с подуването на корема. Тялото се нуждае от определени витамини и минерали, за да поддържа здрава храносмилателна система.

Стомашните киселини ще разградят тези храни, ще продължат през дебелото и след това през тънките черва, те абсорбират хранителните вещества от храната и предават отпадъците, за да ги елиминира тялото.

Неизпразването на червата ви редовно ще доведе до натрупване на токсини в тялото. Газовете и токсините се натрупват, което кара стомаха да се подува. Избягването на преработени и яденето на пресни храни ще даде на тялото ви необходимите минерали, за да разгради и усвои горивото; трябва да оцелеем.

Лесно решение, за да видите кои храни ви карат да се подувате, изключете нишестето, маята и захарите от диетата си за един месец.

Въвеждането им бавно след 4 седмици ще ви даде представа кои храни тялото ви трудно разгражда.

Пиенето на натурални сокове, много вода ще хидратира тялото ви и ще помогне на отпадъците да се придвижат по-лесно.

Алкохолът също ще ви даде това чувство на подуване, пиещите бира развиват бирени кореми. Газираните напитки и напитките на основата на захар ще натрупат тези допълнителни калории.

Намаляването на алкохола и газираните напитки скоро ще ви помогне да отслабнете и да намалите мазнините по подутия корем.

Имайте предвид, че всички горепосочени решения ще спрат усещането за подуване на дебелия корем, но може да отнеме време за отстраняване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *