Мазнини по подут корем – ако дрехите ви станат прекалено тесни следобед, прочетете това!

By | октомври 29, 2022

Ако четете това, вие или някой ваш познат страдате от подуване на корема. Отивате сутрин на работа и дрехите ви стоят както трябва, но след обяд ви стават тесни, ако имате късмет, можете да ги закопчаете или просто да отворите горното копче, за да ви е по-удобно.

Двете най-чести причини за подуване на стомаха са преяждането и лошото храносмилане.

След няколко минути ще ви покажа формула, която ще спре подуването, чистотата, детоксикацията и ще ви помогне да отслабнете.

Незабавно решение за спиране на подуването е да спрете да ядете. (Но не е много практично и пропускането на хранения кара тялото да складира мазнини)

Спрете да ядете преработени храни, това ще помогне с подуването на корема. Тялото се нуждае от определени витамини и минерали, за да поддържа здрава храносмилателна система.

Стомашните киселини ще разградят тези храни, ще продължат през дебелото и след това през тънките черва, те абсорбират хранителните вещества от храната и предават отпадъците, за да ги елиминира тялото.

Неизпразването на червата ви редовно ще доведе до натрупване на токсини в тялото. Газовете и токсините се натрупват, което кара стомаха да се подува. Избягването на преработени и яденето на пресни храни ще даде на тялото ви необходимите минерали, за да разгради и усвои горивото; трябва да оцелеем.

Лесно решение, за да видите кои храни ви карат да се подувате, изключете нишестето, маята и захарите от диетата си за един месец.

Въвеждането им бавно след 4 седмици ще ви даде представа кои храни тялото ви трудно разгражда.

Пиенето на натурални сокове, много вода ще хидратира тялото ви и ще помогне на отпадъците да се придвижат по-лесно.

Алкохолът също ще ви даде това чувство на подуване, пиещите бира развиват бирени кореми. Газираните напитки и напитките на основата на захар ще натрупат тези допълнителни калории.

Намаляването на алкохола и газираните напитки скоро ще ви помогне да отслабнете и да намалите мазнините по подутия корем.

Имайте предвид, че всички горепосочени решения ще спрат усещането за подуване на дебелия корем, но може да отнеме време за отстраняване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *