Купете качествени дизайнерски дънки на цени на едро

By | November 13, 2022

Известни марки могат да бъдат закупени от хора с ежедневен бюджет чрез закупуване на качествени дизайнерски дънки на цени на едро. Модната индустрия за мъже и жени добавя шик към носенето на обикновени стари артикули, като украсява дънките с различни стилове и дизайни. Това създава “дънки с име” или “дизайнерски дънки”.

Вземете решение кои са вашите любими дънки, които бихте искали да закупите. Отидете да пазарувате в магазини, продаващи любимите ви артикули, за да ги разгледате или пробвате. Потърсете и опитайте много стилове, цветове и кройки, за да проверите кое изглежда и стои най-добре. Обърнете внимание на номерата на стила и цвета на етикета за бъдеща справка, когато търсите онлайн или при търговци на едро.

Много дизайнери правят скъпи предмети, които само хора с много пари могат да си позволят. Носенето на стилен чифт дънки може да помогне на човек да се почувства модерен и секси. Търсете онлайн търговци на едро, за да намерите най-добрата цена за вашия стил и размер. Човек може да закупи известна марка на двадесет до осемдесет процента отстъпка от цената на дребно в зависимост от това от кой търговец на едро купувате.

За най-добри сделки се опитайте да намерите търговци на едро, които купуват от свръхналичност за дистрибутори. Както търговците на дребно, така и изгодните купувачи могат да намерят дискаунтъри на едро, които продават дънки на едро на осемдесет процента под цените на дребно. Много марки се продават за повече от $300,00 за чифт, така че за много хора е необходимо да купуват на цени на едро.

Търговците на едро купуват стоки от производителите и продават стоки на професионални търговци на дребно на намалена цена. Собствениците на магазини купуват популярни стоки с отстъпка най-малко четиридесет процента под препоръчителната цена на дребно. Търговец на дребно не може да реализира печалба от продажбите на дънки директно на потребителя без тези намалени цени.

Стиловете деним включват кройка на ботуши, дърводелски, карго, кльощави, с висока талия, хипстъри, свободна кройка, ниска талия, спокойни, кльощави, тънки и прави крачоли. Предлагат се търговски марки на едро за мъже, жени и деца. Някои от наличните стилове и цветове на дънките са кръстосани (дънкова тъкан с кръстосани шевове), винтидж (стар, износен вид), полиран (дънков плат без взривове или нюанси), протрит (има парцаливи ръбове по долната част на крачолите, джобове , линията на талията), с мустаци (взривове, които правят “котешки мустаци” да се появяват около предната част на мухата), с разтревожени (имат пуснати подгъви и изглеждат пречукани), с пръстени (показва вертикална шарка в денима) и оцветени (взривове на цвят като роза или каки).

Прилягането е много важно, защото всяко тяло е оформено по различен начин. Прилягането в чатала, бедрата, бедрата, талията и около краката и глезените трябва да изглежда и да се усеща правилно. Повечето тийнейджъри правят избор заради външния вид, но трябва да се уверят, че и пасването е правилно. Трябва да се има предвид комфортът и гъвкавостта при носене на дънките. Също така се уверете, че е налична политика за връщане или замяна, в случай че пасването не е правилно.

Артикулите на едро се продават на партиди или колети и всички продажби обикновено са окончателни. Търговците на едро обикновено не продават дизайнерски дънки поотделно, освен ако няма налични примерни размери в края на сезона. Повечето търговци на едро изискват лиценз за продажба на дребно и федерален данъчен идентификационен номер, за да купуват стоки на намалена ставка. Пазете се от закупуването на едро на известни марки в Интернет, без да определите дали продуктът е оригинален.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *