Корпоративни подаръци, които могат да ви направят пари този сезон

By | септември 21, 2022

С наближаването на края на годината повечето корпоративни организации се подготвят да оценят своите служители и клиенти/клиенти. Тези организации се нуждаят от хора като вас, които да им доставят артикулите, които ще използват. По-долу са колекции от някои артикули, които можете да доставите и да спечелите хиляди или дори милиони долари. Изброените по-долу артикули могат да се използват и по време на други празнични периоди, както и за провеждане на промоции, защото помагат много за популяризиране на марката/продуктите на организацията.

(1). ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ:

Персонализираните поздравителни картички помагат много за подобряване на имиджа на марката на една организация. Има различни размери и дизайни на поздравителни картички, които можете да изберете и да представите на бъдещите си клиенти и да спечелите пари.

(2). КАЛЕНДАР:

Това е мощна, ефективна и същевременно евтина форма на комуникация и маркетинг на марката. С календар марката или продуктите на компанията се предлагат на пазара всеки ден от годината. Ще се съгласите с мен, че почти всеки преглежда календара поне веднъж на ден. Можете да проектирате настолен или стенен календар за вашите клиенти и да спечелите малко пари от него.

(3). ДНЕВНИЦИ:

Всеки, който носи дневник на организация, помага по някакъв начин да популяризира марката/продукта на организацията. Дневниците се предлагат в различни цветове, подходящи размери и форми. Те са проектирани по такъв начин, че да осигурят голям комфорт при движение с жизненоважни и съществени детайли, които са полезни за потребителя. Свържете се с една компания и им дайте мостри според техните спецификации и ще спечелите малко пари от това.

(4). ТЕНИСКИ:

Това е популярен начин за забелязване на бизнес лого, марка или продукт. Това е един от най-видимите начини и търсенето му нараства всеки ден. Известен е още като тениски с щампи по поръчка. Тези тениски са изработени от памучни или полиестерни влакна със смело отпечатано лого на компанията или продукт. Една компания може да го раздаде на своите служители или клиенти/клиенти за по-нататъшно разпространение на своя продукт или марка. Ако успеете да сключите договор за предоставяне на това на организация, ще съберете изобилна реколта.

(5). ПРОМОЦИОНАЛНИ АРТИКУЛИ:

Промоционални артикули като чаши, чадъри, метални ключодържатели, подложки с хартиени блокове, химикалки, наградни плакети, капачки и др. са други начини, по които една компания може да популяризира своята марка/продукти. Служителите или клиентите ще гледат на всяка организация, която им дава някой от гореспоменатите елементи, като на внимателна.

И така, какво чакате? Станете и се свържете с някои малки или средни организации, за да предоставите някой от артикулите за тях и ще се радвате, че сте го направили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *