Компактен цифров фотоапарат P7100 COOLPIX

By | март 20, 2024

Цифровите фотоапарати на Nikon са сред най-популярните фотоапарати в света. Ценовата листа на цифровите фотоапарати Nikon включва цифрови фотоапарати с усъвършенствани функции и стилен дизайн. Ценовата листа на цифровите фотоапарати Nikon предлага голям набор от фотоапарати, които ще задоволят потребителите от всички класове. Фотоапаратите Nikon Coolpix са известни с много големия си диапазон на увеличение. Те са елегантни, стилни, с атрактивна изработка и се предлагат в много цветови варианти. Сега компанията разшири този премиум клас с нов фотоапарат от висок клас, наречен Nikon CoolPix P7100. Новите функции превръщат снимането с Nikon CoolPix P7100 в пълно удоволствие. Неговият компактен цифров фотоапарат от висок клас отговаря на етикета на флагмана Nikon CoolPix.

Nikon CoolPix P7100 е оборудван с 10 MP сензор и обектив Nikkor със 7,1x оптично увеличение. Той разполага с функция за намаляване на вибрациите при изместване на обектива и две ED лещи, които ефективно потискат хроматичните аберации. Той покрива широк диапазон от фокусни разстояния – от 28 мм широкоъгълен до 200 мм телефото. Новата функция за памет на мащаба на Nikon COOLPIX P7100 позволява на потребителите лесно да задават предварително зададено фокусно разстояние за снимане с увеличение. Фотоапаратът разполага с 3-инчов накланящ се екран с 921 000 точки, антирефлексно покритие и широк зрителен ъгъл. Nikon CoolPix P7100 разполага с нова HDR функция, която е част от режима за задно осветяване. Тя помага да се комбинират няколко снимки във фотоапарата, за да се създаде едно изображение с разширен динамичен обхват. Освен това разполага с нови функции за специални ефекти и филтърни ефекти. фотоапаратът Nikon CoolPix P7100 има оптимизирана обработка за намаляване на шума с адаптивна обработка на шума по ръбовете. В резултат на това изображенията се отличават с по-остро усещане и цялостно по-добро качество на изображението. Nikon също така обещава подобрено намаляване на шума с процесора за изображения EXPEED C2. Чувствителността варира от ISO 100 до 3200, като специалната настройка е 6400.

Фотоапаратът има и възможност за запис на 1080i HD видео със стерео звук. Nikon COOLPIX P7100 е оборудван с миниконтактор HDMI, който позволява показването на видео на HD телевизор. Когато снимате видео, можете да прилагате различни настройки за снимане, като компенсация на експозицията и баланс на бялото, за по-усъвършенствано снимане; на корпуса са разположени режим за снимане в RAW, два контролни диска и много други бутони за достъп до различните функции на фотоапарата. Цената на Nikon CoolPix P7100 в Индия попада в категорията „Премиум“. Nikon CoolPix P7100 в Индия е получил много одобрение от хората тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *