Кожени шорти докрай!

By | September 24, 2022

Тези дни кожата е все по-търсена. Това е ярост сред модните хитове. Те изглеждат много уникални и горещи; въпреки че звучат много смело, те са безупречно красиви. Точно от Кейт Мос до Хилари Дъф минаха по кожения път. Кожените къси панталони са хит сред момичетата, които искат да поемат смело. Майли Сайръс беше с кожени шорти за едно от участията си. Идеално пасва на всеки повод.

Очевидно те са много наравно с дънковите шорти. Това е същото. Удобен е, изглежда спортен, горещ и все така небрежен. Късите шорти винаги са съществували, само че са се развили малко повече с навлизането на кожата на сцената. И честно казано, направено е много добре, отколкото лошо.

Най-добрата част за кожените къси панталони е, че те могат да се носят навсякъде и по всяко време, без да ви оставят объркване или дилеми. Само това, не бива да си толкова глупав, че да го носиш на погребение или на брак.

Начини за носене на различни видове кожени шорти:

• Можете да носите кожени шорти с хубава тясна тениска, особено ако денят ви предстои дълъг. Това може да се комбинира с обикновени чехли или джапанки.

• Можете да носите фънки едностранни чанти с живи цветове и големи слънчеви очила.

• Не носете нищо лъскаво или прекалено лъскаво. В крайна сметка може да изглеждаш извратен.

• Ако късите ви панталони са червени на цвят, опитайте да носите хубава обикновена бяла тениска и бели или черни платнени обувки. Това изглежда изключително шик и стилно.

• Ако спортната визия не е вашият стил, а елегантната визия е, добре, носете тези горещи кожени панталони с тениска, която прегръща фигурата, а вместо чехли опитайте да носите обувки на стилети. Ще изглеждате уау и безспорно ще обърнете внимание на няколко.

• Военната визия може да бъде добре постигната, ако носите тези шорти с кожено яке.

• Кожените шорти също имат различни стилове. Тези с цип са задължителна покупка за всеки любител на модата.

• Елегантните шорти с връзки също са голяма ярост. Добавя повече блясък и чувственост.

• На пазара се предлагат и кожени шорти с дължина до коляното. Ако не ви харесва дръзкото разголване на краката, можете да носите тези с дължина до коляното.

Кожените шорти могат да се нарекат модерната версия на партидата. Ако не го изнесете както трябва, може просто да изглеждате неприятно. Бих се страхувал да изглеждам или да бъда наречен скъперник, нали? Тези шорти са най-добрият вариант за всяко момиче, което търси нова бляскава визия. Вашият гардероб трябва да има поне един от тези панталони. Червено, кафяво, черно и напоследък нюанси на жълто, зелено са често използвани цветове.

Сега, преди да отидете в магазините, за да вземете едно от тях, имайте предвид качеството. Не искате да бъдете заблудени. Някои магазини предлагат фалшиво качество. Най-фината кожа гарантира издръжливост и добър допир. Усеща се много меко върху кожата. Така че похарчете се за кожени шорти освен заплатата си. Със сигурност няма да съжалявате; всъщност ще разберете, че това е инвестиция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *