Камери за слаба светлина за яснота в тъмното.

By | May 22, 2024

Фотоапаратите за слаба светлина са най-яките фотоапарати на пазара, които предлагат лесни за използване функции, снимки с висока резолюция и ясни изображения дори при слаба светлина. Тези камери позволяват на потребителите да се включват и свързват удобно и могат да предават до впечатляващи разстояния и дори през стени.

Със стилен дизайн, тези камери за снимки при слаба светлина разполагат с мощен обектив с голямо увеличение и висока производителност. Много камери са вградени в нефункциониращи детектори за дим и разполагат с инфрачервени светодиоди за работа при слаба светлина. Те са най-добрият помощник на детективите и им помагат да разрешават случаи.

Предлага се широка гама от камери за слабо осветление, но тъй като те носят уникални и невероятни функции, можете да разгледате следните.

– Четири безжични устойчиви на атмосферни влияния камери за слаба светлина с 250 GB DVR: Това е безжична устойчива на атмосферни влияния система за слаба светлина с висока разделителна способност с четири камери, поддържащи едновременен преглед на цял екран, и 250 GB твърд диск. Можете да изберете една камера за преглед едновременно или всичките четири в режим на разделен екран. Камерите могат да заснемат изображения при почти пълна тъмнина на разстояние до 25 фута и да предават до 300 фута дори през стени.

– Черно-бяла камера с висока разделителна способност и свръхслаба осветеност 0,0003 лукса с функция за увеличение: високопроизводителна камера с обектив с увеличение 2-12 мм, разполагаща с камера с ултраслаба осветеност 0,0003 лукса.

– Безжична скрита цветна камера за слабо осветление: тази абсолютно уникална скрита камера с 4 инфрачервени светодиода е умело вградена в нефункциониращ детектор за дим за работа при слаба светлина. Лесна за инсталиране, тя може да заснема видео в реално време и да го показва на телевизор или видеокасетофон. За безотказна работа тя се поддържа от една 9-волтова батерия.

– Ултраслаба светлина 0,0003 лукса “камера за червило”: ефективността на 0,0003 лукса при ултраслаба светлина прави този продукт най-продаван. Той тежи 1,8 унции (51,03 g) и е проектиран с 508 (V) x 811 (H) пиксела.

Този фотоапарат с ниска осветеност е идеален избор и за разузнавателни операции, провеждани от шпионски агенции. | Можете да го направите така, че наистина да се сблъскате с това, че можете да забравите за тези на пръв поглед точно как{} всеки, който, всъщност обещаваме, бързо просто ви игнорира. | за да можете да направите така, че наистина да се натъкнете на това, че всъщност можете да забравите за тези на пръв поглед точно как {} всеки, обещаваме, всеки, който бързо просто игнорира тези на пръв поглед точно как {} хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *