Как да ситопечат тениски

By | ноември 12, 2022

Не е трудно да се научите да правите ситопечат на тениски. Инструкциите стъпка по стъпка са доста сложни и може да отнеме известно време за овладяване. Не забравяйте да прочетете за процеса, който искате да използвате, и да проучите различни видове комплекти за занаяти, които ще ви помогнат в процеса. Ето няколко прости съвета, които трябва да имате предвид, докато проектирате тениски със ситопечат.

Начертайте план за игра

Направете първите неща първи! Ще трябва да имате инструкции или удобно видео за процеса на ситопечат. След това купете или съберете комплект и всички допълнителни консумативи, от които се нуждаете. След това разчистете работна зона, където можете да разположите вашите доставки и да си осигурите място за създаване на тениски. Не забравяйте да имате много допълнителни вестници, за да облицовате работната зона и в случай, че трябва да избършете излишната боя или мастило.

Изберете дизайна

Основният акцент на ризите със ситопечат е дизайнът, който служи като фокусна точка за тениската. Можете или да проследите дизайни, които намерите онлайн, или да измислите свои собствени. Ако не сте добър в рисуването, сърфирайте в мрежата за изображения, които можете да комбинирате в уникален дизайн. Помислете дали да не използвате програма за редактиране на изображения на вашия компютър, за да преоразмерите изображения или да оформите своя дизайн. Можете да отпечатате проекта си на лист компютърна хартия и след това да го използвате, за да създадете екрана за печат.

Съвети за печат

Докато следвате стъпките, не забравяйте да поставите парче тънък картон между предната и задната част на тениската, за да предотвратите накисването на мастилото през него. Когато приключите, не забравяйте да оставите тениската да изсъхне за една нощ. След това го изперете бързо в пералнята, преди да го носите. Ситопечатът работи и върху памучни потници, салфетки, покривки и други артикули от памук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *