Как да се грижите за вашата френска риза с ръкавели

By | септември 18, 2022

Да изглеждате неправдоподобно в най-доброто си корпоративно облекло не трябва да се приема за даденост. Не е наистина невъзможно. Всичко, от което се нуждаете, е риза с маншет и един-два аксесоара и сте на път да изглеждате по най-добрия начин дори в ежедневното си официално облекло.

Перфектно допълнение към вашия гардероб е френската риза с ръкавели. Няма нищо особено изискано в този вид маншети. Те са просто ризи с маншети, само че имат двойни маншети, които обикновено се закопчават с копчета за ръкавели. Копчетата за ръкавели добавят малко повече изтънченост и правят вашия френски маншет по-известен. Тези ризи с ръкавели се предлагат в различни цветове и материали, от които можете да избирате, както и голямо разнообразие от материали и дизайни на копчета за ръкавели, които могат да се съчетаят идеално с всяка избрана от вас френска риза с ръкавели.

Изборът на вашата френска риза с ръкавели е само първата стъпка. Трябва да запазите вида й, когато сте я купили за първи път, за да можете да увеличите максимално ризата си. Нека ви покажа как да се грижите за вашата френска риза с ръкавели.

1. Изперете ризата си с маншети в машина на нежен цикъл и използвайте хладка вода. Стойте далеч от гореща вода, тъй като тя може да повреди финия материал на ризата ви. Освен това се уверете, че отделяте белите си ризи от цветните, така че цветовете им да не се смесват. Не искате бялата ви риза да изглежда розова или зеленикава, нали?

2. Препоръчително е да не почиствате ризата с маншети на химическо чистене. Силните химикали, използвани в процеса на химическо чистене, могат да повредят вашата крехка риза. Машинно пране е достатъчно. Това е рентабилно и ще ви спести отделно пътуване до химическото чистене.

3. Избягвайте петна. Това важи и за целия ви гардероб. Уверете се, че сте изсушили дезодоранта си, преди да го поставите. Те могат да бъдат много упорити и няма да се изтрият веднага с измиване. Когато получите петно ​​от ризата си, отстранете го незабавно. Не го оставяйте да седи. Колкото повече дни чакате, толкова по-трудно е да го премахнете.

4. Петна от червено вино отстранете със студена вода. Червените петна от сос, от друга страна, могат да се измият с гореща вода и твърд сапун. Ако петната просто изсветляват, но не се отстраняват напълно, накиснете ризата с ръкавели в топла вода, смесена с малко оцет. Белината също има силни химикали, най-добре е да се избягва.

Френските ризи с маншети са идеални инвестиции. Те излъчват класа, изтънченост и елегантност, особено ако са съчетани с класически чифт копчета за ръкавели. Вашите френски ризи с ръкавели са универсални елементи, които можете да носите на всяко официално събитие, тъй като те са модерни и стилни. Те могат да се използват и като ежедневно офис облекло, тъй като са перфектни и в корпоративната обстановка.

Поддържайте оригиналния вид на ризата си. Той ще продължи по-дълго, като по този начин ще ви позволи да увеличите инвестицията си. Френските ризи с маншети могат да изглеждат перфектно дълго време, просто трябва да се грижите за тях точно както правите за жените и себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *