Как да разпознаете фалшивите дънки Armani

By | юли 30, 2022

Етикетът Armani е синоним на качество и тяхната деним колекция е широко търсена заради своите класически, модерни и популярни стилове. Етикетът Armani е създаден от Giorgio Armani през 1981 г. и оттогава е под заплаха от фалшификати, които искат да спечелят от популярността на иконата на стила. И така, как можете да избегнете измама от измамниците? Много фалшиви дизайнерски облекла са изключително добре направени и трудни за забелязване, освен ако не сте експерт, така че ето кратко ръководство за разпознаване на оригиналната статия и фалшификата:

Логото на Armani Jean

Етикетът на Armani на други облекла е малък и семпъл, докато дънките имат много по-голямо лого с отпечатано „AJ“ от лявата страна на етикета и „Armani Jeans“ от дясната страна. Етикетът също ще има тъмно син фон с бели букви и за разлика от други артикули от облеклото на Армани, орелът на Армани НЯМА да бъде изобразен. Друга характеристика, която трябва да забележите, е производителят, който обикновено е Simin TS.pA

Евтин отвъдморски внос на Armani

Голям брой фалшиви стоки на Armani идват от Китай и някои ще посочат на етикета, че е „произведено в Китай“. За разлика от тях повечето дрехи на Armani се произвеждат в Италия, така че проверете къде са направени дънките. Много търговци също ще продават директно от Азия и казват, че ниската цена отразява тази разлика. Дрехите на Armani са скъпи, независимо къде се купуват, така че ако са твърде евтини, вероятно не са истински.

Качествен деним на Armani

Имайте добро усещане за дънките. Дънките Armani са изработени от най-висококачествени материали и това трябва да си личи на допир. Ако се чувстват като всеки друг чифт дънки, тогава бъдете подозрителни. Автентичният материал ще бъде доста дебел, без несъвършенства. Също така разгледайте добре други детайли като ципа и шевовете. Ципът трябва да е здраво зашит без разхлабени парчета памук, а шевовете трябва да са равномерни и плоски, без набирането или набирането. Често се казва, че ще разберете само когато ви представят чифт висококачествени дънки Armani и това е съвсем вярно. Качеството трябва да блести.

Купуване на дънки Armani онлайн

Ако продавачът продава дънки Armani онлайн, ще бъде невъзможно да разгледате дънките отблизо. Затова запазете копие на изображението на вашия компютър и го сравнете с изображения от официалния уебсайт на Armani. Ако видите някакви несъответствия в изображенията, не се страхувайте да задавате въпроси. Също така помолете да видите снимка на дънките, които купувате, вместо просто стокови снимки, които всеки може да постави. Автентичните продавачи ще бъдат повече от щастливи да удостоверят автентичността на стоките си и ще предоставят допълнителни снимки от всички ъгли, за да докажат, че дънките им са истински.

Дизайн на дънки Armani

Дънките Armani са много класически като кройка и нямат никакви екстри като емблеми или бижута. Цветовете ще варират, но по същество дънките ще имат класически дънков вид и стил. Такова висококачествено дизайнерско облекло не е необходимо да украсява популярен продукт, за да го накара да се продава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *