Как да разпознаем фалшивите Dolce & Gabbana

By | ноември 24, 2022

Етикети Dolce & Gabbana: Обикновено всичките им лога са или черно върху бяло, или бяло върху черно. D&G е вторият им етикет и на тези линии обикновено се използва холограмен стикер. Dolce & Gabbana обаче не използва същия холограмен метод за своя етикет от най-високо ниво. Спекулира се, че причината за тази техника е, че Dolce & Gabbana, като лейбъл от най-високо ниво и по този начин произвежда продукти по най-висок стандарт, а D&G е лейбъл от второ ниво с техните линии, произведени с по-ниско качество, би означавало, че разликата в качеството е неизбежна, което прави продуктите на D&G по-лесни за възпроизвеждане. И за да допълни тази празнина, висококачествено устройство против фалшифициране е прикрепено към по-малката D&G линия. Това също оставя място за грешка от страна на фалшификатора и позволява на купувача да забележи фалшификатите.

  • Най-високо ниво = Dolce & Gabbana
  • Второ ниво = D&G

Етикети/холограми: Една от грешките, които често се срещат при фалшификатите на горния етикет, е, че е прикрепен D&G холограмен етикет. Етикетът от най-високо ниво никога няма да използва D&G холограма върху нито един от техните продукти. Така че всички продукти от първо ниво, които имат холограма от второ ниво, най-вероятно са фалшиви. Тук разумът на фалшификатора се използва срещу тях. Мислейки, че правят своите фалшификати по-правдоподобни, като поставят висококачествен холограмен стикер, само правят фалшификата много по-очевиден за забелязване.

Комбинация от лого: Двете лога могат да се комбинират само върху едно и също модно парче, ако то е върху стока на D&G. Dolce & Gabbana с лого на D&G не се приема. Въпреки това, D&G с логото от най-високо ниво е ОК. Използвайте тези бързи съвети, за да премахнете много от фалшификатите, които се носят на свободния пазар. Успех и безопасно пазаруване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *