Как да играете играта с карфици за дрехи за празненства

By | ноември 7, 2022

Ако сте домакин на парти за бебе, едно от абсолютно задължителните неща са игри или дейности, в които гостите ви да участват. Игрите за игра са не само традиционна част от празника, но служат и като начин гостите и бъдещата майка да се забавляват истински. Добра идея е да имате предвид няколко игри, които да играете.

Първата игра в нашия списък с игри се нарича Clothes Pin Game. Това е много лесна игра за игра и гостите, които присъстват на вашето бебешко парти, ще й се насладят, защото продължава през целия душ. Правилата са прости. По-долу са инструкциите как да играете The Clothes Pin Game:

Консумативи:

Достатъчно игли за дрехи, за да има всеки гост

Награда за победителя

1.) Играта започва, когато всички са пристигнали.

* Домакинята раздава игла за дрехи на всеки гост.

* Правилата се обясняват в началото на душа, след като всички са пристигнали. (Като домакиня можете да ги направите каквито искате! Използвайте колкото искате, колкото искате. Примерните правила са изброени по-долу.)

2.) Всеки гост под душа трябва да закачи игла за дрехи на дрехите си.

3.) Ако някой наруши „правилата“ и друг гост го хване, човекът, който е нарушил правилата, трябва да предаде своята игла за дрехи на човека, който е хванал нарушителя.

4.) Човекът в края на душа с най-много игли за дрехи (трябва да бъдат забодени на дрехите им) е победител!

Примерни правила:

Без кръстосване на краката

Без използване на думата бебе

Наградите могат да бъдат каквито пожелаете. Свещите са често срещана награда в играта, но може да бъде всичко, което пожелаете. Вие сте домакинята, така че направете го лично! Магазин за долари е чудесно място за пазаруване на награди за бебешки душ.

Това е отлична игра, която можете да играете на празненства за бебета, защото включва всички присъстващи. Смехът, който със сигурност ще предизвикате от гостите си, ще накара бъдещата майка да си спомни нейното празненство, а вашите домакински способности със сигурност ще бъдат обект на завиждане.

Не забравяйте, че не става дума за това колко пари харчите за душ, а за спомените, които помагате да създадете и изпращането на бъдещата майка с добър старт в подготовката за нейния нов малък пакет радост.

Надяваме се, че тази игра ще ви даде преднина в планирането на перфектния душ за тази специална бъдеща майка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *