Как да гледате документалния филм “Beach Boys” онлайн: гледайте го в Disney+

By | May 26, 2024

Ако закупите независимо прегледан продукт или услуга чрез връзка на нашия уебсайт, Rolling Stone може да получи партньорска комисиона.

“Хей, те направиха “Искам да отидат там, където има коли, момичета по бикини и слънце”, казва Дон Уас в трейлъра на филма. The Beach Boys Документалният филм. В момента се излъчва по Disney+, този нов музикален документален филм е дългоочакван филм, който проследява кариерата на групата през годините с архивни клипове, редки интервюта и много музика между тях.

The Beach Boys В съобщение за пресата Disney+ описва документалния филм като “празник на легендарната група, която направи революция в поп музиката и завладя поколения фенове със своя емблематичен, хармоничен звук, който олицетворяваше калифорнийската мечта”.

Според Disney+ документалният филм “проследява пътя на групата от скромното ѝ семейно начало и включва невиждани досега кадри и изцяло нови интервюта с членовете на групата Брайън Уилсън, Майк Лав, Ал Джардин, Дейвид Макс и Брус Джонстън”.

Как да гледате документалния филм

Прочетете сега

Прочетете най-пълната история на групата със собствените ѝ думи в тази книга с твърди корици от 408 страници.

Документалният филм включва архивни кадри и интервюта с покойните Карл и Денис Уилсън, както и изяви на Линдзи Бъкингам, Райън Тедър, Джанел Монае, Уас и др. Ако сте фенове на Beach Boys, ето какво трябва да знаете за гледането на новия филм на Disney+ онлайн.

Как да гледате The Beach Boys Документални филми онлайн

Пригответе се да гледате новия документален филм за Beach Boys, който вече се излъчва по Disney+.

Поток Beach Boys Документални филми по Disney+

Феновете на Beach Boys ще могат да гледат най-новия музикален документален филм на групата единствено в Disney+. Документалният филм ще бъде пуснат на 24 май 2024 г. и ще бъде достъпен за стрийминг онлайн за всеки, който има абонамент за Disney+. Нямате абонамент за Disney+? Можете да се регистрирате на цена от 7,99 USD на месец за пакета Disney+ Basic с реклами или 13,99 USD на месец за плана Disney+ Premium без реклами.

Как да гледате документалния филм за

Възпроизвеждане сега

Винилови плочи

На разположение за гледане The Beach Boys Безплатна документация?

Няма ли да е чудесно, ако можете да гледате The Beach Boys Искате да гледате документални филми онлайн безплатно? На феновете им предстои удоволствие, защото Disney+ е включен в 3-дневния безплатен пробен период на Hulu + Live TV.

След края на пробния период стрийминг услугата струва 76,99 долара на месец. Това включва реклами, но също така получавате достъп до над 95 канала, включително ESPN+. Засега това е един от единствените начини да получите Disney+ безплатно за ограничен период от време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *