Истински или репликиран? Как да забележите фалшиви дънки True Religion

By | август 18, 2022

През последните няколко години премиум дънките станаха доста актуална стока. Дизайнерски марки като True Religion са много търсени заради своите иновации, майсторство и дизайн. Тъй като популярността на тази марка се повиши, производството на измамници също нарасна. И така, как правите разлика между истинското и репликираното? Ето няколко съвета как да разпознаете фалшиви дънки True Religion.

Цена – При покупка онлайн това е добър индикатор дали дънките са истински или фалшиви. Истинските религии се продават на дребно от $280 – $350. Ако видите чифт за $50, продължете напред. Определено са фалшиви. Трябва да очаквате да платите поне $100, в зависимост от стила.

  • Шиене – Друг мъртъв подарък е шевът. Дизайнерските дънки, включително TR, са известни с безупречното си качество, така че ако шевът е небрежен, неравен или разхлабен, продължете да търсите. Губиш си времето.
  • Брой етикети – Автентичните TR трябва да имат 3 вътрешни етикета. На първия трябва да пише „Дънки на марката True Religion“. Обърнете внимание, че „J“ в дънките е по-ниско или леко потопено от останалите букви. Отдолу трябва да пише „made in USA“, а не „made in USA“, „MADE IN USA“ или някаква друга комбинация. Този етикет също трябва да показва размера. От другата страна на етикета трябва да има сребристо зашита линия, RN#, CA#, инструкции за материали и поддръжка. Вторият етикет трябва да има червената TR подкова. От другата страна има набор от числа. Форматът трябва да бъде 3 цифри, тире и след това още 6 цифри. Третият и последен етикет трябва да има кройка#, стил# и PO#, материали и произведено в САЩ. Всичките 3 от тези вътрешни тагове трябва да са центрирани и идеално подравнени, един върху друг.
  • Будите – когато ги обърнете отвътре навън, червените буди във вътрешните джобове трябва да са ярко, живо червени. Трябва също така да можете да различите всички пръсти на будите. Те трябва да са малки по размер и на достатъчно разстояние една от друга. Много фалшификати ще имат големи Буди, които понякога са разбъркани или липсват заедно.
  • Подковите – Това е мястото, където повечето измамници срещат проблеми. TR подковите са много трудни за копиране. Най-често те са оформени неправилно или нецентрирани. Фалшивите TR вероятно ще имат подкови, които са твърде широки и рядко покриват целия джоб по чист и чист начин.
  • Нитове – Проверете нитовете на джобовете отвътре и отвън. От вътрешната страна трябва да има релефно лого на подкова. От външната страна нитовете трябва да са с щампован надпис „TRBJ“. Това означава True Religion Brand Jeans.

Въпреки че няма абсолютни правила поради стила, актуализациите на дизайна и промените, трябва да отделите известно време, за да се запознаете с тази марка. Когато знаете как да забележите фалшиви дънки True Religion, можете да спестите много пари. Има много оферти онлайн и сега просто трябва да отидете и да ги намерите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *