Имате ли нужда от дизайнерски дънки, за да паснете най-добре на вашето извито тяло?

By | ноември 2, 2022

Много момичета с извивки бързат да издадат категорично „Не!“ на въпроса дали дизайнерските дънки стоят по-добре на пищни фигури. Има две често срещани грешки, които жените правят, когато пазаруват дънки. Първата грешка е да се изплашат от лъскави фотошопирани снимки на любимите си знаменитости в дизайнерски дънки. Преди да отидете до местния универсален магазин и да пробвате десетки скъпи дънки, задайте си няколко въпроса:

Съвпадат ли тези дънки, които трябва да умрат, за моя тип тяло?

Остави списание People само за момент. Въпреки че със сигурност можем да се съгласим, че нашите любими знаменитости обикновено са с безупречен стил и се възхищават на страстта си към страхотната мода на и извън Червения килим, трябва да направите реална инвентаризация дали изборът им в модата ви подхожда. Тялото ви прилича ли на класическата фигура на пясъчен часовник или сте с крушовидна форма (долната част е тежка)? Ако е така, тогава тези J Brand Jeans, които сте гледали и които изглеждат страхотно на изтощена знаменитост, може да нямат достатъчно гъвкавост, от която се нуждаете около ханша и бедрата.

Носенето на скъпи дизайнерски дънки означава ли по-добра форма?

Разбира се, огромните PR и маркетинг машини, които поддържат милиардната модна индустрия ще ви кажат недвусмислено „Да!“ Но това е, защото те искат да станат с $200+ долара по-богати за всеки чифт продадени дънки. Не се поддавайте на шума. Нека бъдем истински… Подобно на останалата част от дизайнерската модна индустрия, тези дънки не са създадени за средното момиче. Те дори не са създадени да пасват на широка гама от типове тяло. Поради това няколко по-малки марки са проникнали на пазара, които се грижат специално за нуждите на жените с извивки – и те жънат наградите в размер на невероятни продажби и лоялност към продуктите.

Една марка дънки, предназначени за жени с извивки, е PZI Jeans. Може да сте запознати (за съжаление) с дънки, които пасват на ханша и бедрата, но буквално плуват около кръста ви. Вместо това тези дънки са проектирани със заострена талия, за да пасват удобно около талията, бедрата и дупето – без ужасяващата пролука на гърба! Тези дънки се предлагат в широка гама от размери – от 4 до 18 – и в различни дължини, за да паснат на всеки ръст от дребни до високи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *