Изгодни дребни дамски дрехи – Намерете дропшипъри в SaleHoo

By | декември 1, 2022

Много жени са с ръст под 5’4″ и в шивашката индустрия ги наричат ​​дребнички. По-ниските жени се нуждаят от дрехи, пригодени да пасват на тяхната ниска и дребна фигура. Ако отидете в много универсални магазини, ще забележите, че само малко имат секция за дребни дамски дрехи.Ако изпращате дрехи на едро за дребни жени, вие ще можете да се погрижите за техните нужди, докато печелите пари за себе си.

Petite размерите са от 0 до 14. Различават се от miss size дрехите. Имат по-къси ръкави и по-висока лента на талията. Изрезът в областта на раменете и подмишниците е по-тесен, а общата дължина е по-къса. При панталоните и дънките вътрешните шевове са по-къси и крачолите обикновено са заострени.

Намирането на доставчик на едро на дребни дамски дрехи може да бъде лесно, ако използвате директорията за търговия на едро на SaleHoo. Тази база данни от доставчици съдържа хиляди производители, търговци на едро, дропшипъри и ликвидатори от цял ​​свят. Много от тях ще доставят дребни дрехи за вас. Намерете такъв, който може да ви даде най-ниските цени.

Имайте предвид, че ниските цени не са единствената търговска точка за дребни дрехи. Те също така трябва да са модерни и модерни. Помислете за специалните нужди на дребните жени. Търсете семпли и класически стилове. Тъканите с големи, смели шарки могат да бъдат преобладаващи за дребните жени. Потърсете дрехи от леки материали, които ще драпират тялото и ще го направят да изглежда по-високо. За дребните дами е препоръчителна рокля в един цвят, защото ще създаде строен и висок силует.

Указателят за търговия на едро на SaleHoo е отличен източник на дропшипъри на едро, които са специализирани в малки дрехи за жени. Те предлагат най-новите стилове и мода, които ще излеят фигурата на малката жена. Най-хубавото е, че предлагат и дрехи на много намалени цени. Отстъпките могат да бъдат от 30% до 70%. Това ще ви осигури голям марж на печалба. Може да се разчита на дропшипърите на SaleHoo, че предоставят най-доброто обслужване на клиентите. Дребните дрехи за жени са много печеливша пазарна ниша с голямо търсене, така че намерете най-добрия дропшиппър на едро в SaleHoo, който може да осигури стилни дребни дрехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *