Избор на дизайнерски дънки – обяснение на популярните дизайнерски стилове на джинси

By | ноември 3, 2022

Дизайнерските дънки могат да бъдат объркващо облекло за закупуване, има много различни марки, Jack & Jones, Quiksilver, Zoo York, за да назовем само няколко.

Изборът на марка обаче е лесната част, но има и много различни стилове, които могат да направят нещата объркващи, някои от които ще се опитам да ви обясня по-долу.

Най-популярните видове дизайнерски дънки, които съм срещал, са Straight Jean, Boot Cut, Low Rise и Skinny Jeans, така че това са тези, които ще обясня.

Ще започнем с Направо Жан, наистина доста прост. Този дънк е със същата ширина по крака ви. Страхотното на тези дънки е, че са стилни, но и удобни. Те са страхотни като градско облекло с чифт обувки с връзки и тънко яке.

Дънки с кройка на ботуши. Тези дънки произхождат от, съвсем просто, правени да се носят с ботуши. Оттук и името! Тези дънки са сравнително стандартни в горната част, точно като дънки с права кройка, но започват да се стесняват в коляното и се разхлабват около областта на глезена. Тези дънки могат да придадат доста широк вид. Също популярни като типично градско облекло, тези дънки са удобни и изглеждат страхотно с прилична тениска и маратонки. Внимавайте с размерите им, тъй като по-свободната кройка може да означава, че нормалният ви размер е твърде голям.

Дънки с ниска талия. Дънките с ниска талия са направени да стоят по-ниско на бедрата на потребителя, отколкото обикновените дънки. „Вдигането“ на дънките е разстоянието между чатала и талията. При дънките с ниска талия това може да бъде около 8 инча, докато обикновените дънки са около 12 инча. Популярни сред тийнейджърите, тези дънки са по-подходящи за по-тънко телосложение.

Тесни дънки. Както подсказва името им, тези дънки са тесни. Тези дънки прилягат плътно по краката и завършват плътно около глезените. Ако сте с кльощаво телосложение и можете да свалите този дънков панталон, той изглежда фантастично, макар и не най-удобният. Популярен сред жените, той вече е популярен сред мъжката публика поради предпочитанията си от рок и инди групи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *