Идеи за празни дрехи

By | November 18, 2022

Всички харесват тениски. Независимо дали е нова или стара, празна риза или силно проектирана, тениската е винаги там, за да я облечем, когато искаме просто да се чувстваме комфортно. Те са лесният подарък, винаги присъстващ в туристически капани, концерти, спортни събития, политически кампании, семейни събирания… каквото и да е, има тениска за това.

За съжаление, постоянното придобиване на тениски често води до претъпкан гардероб. Но все още не изхвърляйте тези тениски в кошчето. Ето списък на нещата, които можете да направите със старите си тениски, вместо да ги заровите на бунището. В крайна сметка те са вашите ризи! Те заслужават по-добро от това!

Обърнете заготовките на дрехите си отвътре навън и затворете ръцете и дъното (без малък отвор в единия край). Издърпайте ризата от дясната страна навътре, напълнете я с пера, пълнеж или пяна, зашийте отвора и ще получите възглавница.

Или отидете на зелено, като отрежете ръкавите и лентите за врата, след това го обърнете наопаки и зашийте дъното. След като я обърнете от дясната страна навътре, ще имате лесна за пренасяне пазарска чанта за многократна употреба. Ръкавите вече са станали дръжки!

Можете да увеличите гардероба си още повече, като трансформирате стара тениска в уютна нощница. Просто отрежете долната част на тениска, точно под мишницата, и след това я зашийте обратно върху втора.

Или, ако имате цял пакет тениски, които искате да използвате повторно, проектирайте и създайте свой собствен юрган. Първата стъпка е да проектирате оформлението си, като планирате предварително, за да решите коя риза искате къде и какъв размер. Запомнете, мерете десет пъти, режете само веднъж!

След като измиете и изсушите материалите, изрежете страните на ризите, изхвърлете ръкавите, като си дадете блок плат.

След това изрежете вашите блокове от празното облекло. Шаблон, използван за рязане, е полезен инструмент за тази стъпка, тъй като всичките ви блокове ще бъдат с еднакъв размер.

След като изрежете, оформете окончателната си подредба, както е планирано в оригиналния ви дизайн, след което започнете да ги шиете заедно. За да направите работата (и живота) си по-лесна, зашийте блоковете заедно в отделни редове, вместо да се фокусирате върху шиенето на редовете.

Всъщност нямате стари тениски, които да използвате? няма проблем Има тонове ресурси за придобиване на големи количества тениски. Поръчайте празни тениски на едро онлайн, като си позволите възможността да избирате какви размери, цветове и шарки искате да използвате. Въпреки че това може да не позволи същия уникален индивидуализъм във вашия завършен продукт, който можете да постигнете, като използвате вашите стари, използвани тениски, използването на празни ризи ще ви даде повече възможност да получите проекта си точно както ви харесва .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *