Зелени тесни дънки – ръководство за тийнейджъри как да изглеждате модерно и шик

By | август 15, 2022

Никой повече от тийнейджър не е наясно с нейния или неговия външен вид. Това е възраст, в която всички момичета са в постоянна конкуренция срещу връстниците си, така че искат да измислят все по-уникални стилове, за да изглеждат като най-модерните същества в техния колеж или квартал. Въпреки това, в усилията си да изглеждат уникални и различни, понякога изглеждат неудобни и странни. Историята показва, че повечето модни тенденции преминават от тийнейджърките и момчетата към хората от друга възрастова група.

Следват някои от модните съвети, които могат да накарат тийнейджърите да изглеждат прилично и привлекателно.

Тесни дънки

Момичетата със стройни фигури и в повечето случаи дори високи са най-подходящи за тесни дънки. Тези дънки се наричат ​​тесни дънки, защото са тесни и плътно прилепват към кожата ви. Както подсказва името, тези дънки се носят най-добре от високи и слаби момичета, но ниските и слаби момичета също могат да изглеждат добре в тях, но момичетата със средна и тежка фигура винаги трябва да ги избягват. Розовите, белите, сините и зелените тесни дънки са най-актуални сред младите тийнейджъри.

Boyfriend Jeans

Тези дънки са широки и широки. Ето как получават името си „бойфренд дънки“. Когато момичетата ги носят, изглеждат толкова широки, че сякаш носят дънките на гаджетата си. Тези дънки се предлагат в различни цветове като тъмно син, светло син и черен деним. Могат да се носят от момичета с различни форми на тялото, но повечето ниски момичета трябва да се опитват да ги избягват, тъй като ще ги направят да изглеждат по-ниски.

Сандали на висок ток

Сандалите на висок ток трябва да присъстват в гардероба на всяка тийнейджърка. Тези сандали се предлагат в различни цветове, но най-често срещаните цветове, които се използват от тийнейджъри, са червено, черно, розово и бяло. Тъй като сте красиво младо момиче и растете да станете дама, носете високо от 2 до 4 инча височина.

Поли

Миниполите могат да бъдат добър избор за тийнейджъри. През зимата можете да носите чорапи отдолу, докато през лятото можете да се наслаждавате на слънцето, излагащо краката ви. Въпреки това, ако едно момиче има гръмотевични бедра, дължината на полата трябва да е само един инч над коленете (нищо по-късо от това).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *