Защо да изберете Fruit of the Loom Valueweight T SS28M за ситопечат?

By | септември 14, 2022

Ситопечатът се предлага в много форми и се прилага върху различни видове материали в индустрията за рекламни стоки. Когато става въпрос за текстилен печат, е трудно да се избере дреха, която работи добре с процеса. Тениските са избор номер едно, когато доставяте рекламно облекло за събития, така че изборът на производител може да стане труден. Има много производители по света, които доставят памучни тениски на ситопечатите в Обединеното кралство Gildan, Steadman, Starworld са основните конкуренти, но Fruit of the Loom е избор номер едно в световен мащаб.

Fruit of the Loom произвеждат облекла от 1851 г. и са масови от 1985 г. насам, като са направили над 2,5 милиарда долара. Те са специализирани в производството на потребителски продукти, вариращи от детски до възрастни хора, и доставят не само ситопечати, но и големи играчи в супермаркети и универсални магазини и тъй като тяхното лого е толкова познато, това се превърна в широко призната търговска марка.

Тениските се превърнаха в техен ключов продукт и с широка гама от които да избирате, вие сте разглезени от избор. Дрехите им се предлагат в различни памучни грамажи, започващи от 160gms до 280gms и това е, което наистина определя качеството и цената. Fruit of the Loom Valueweight е водещият продукт, продаващ хиляди артикули на ден. Тъй като съм в индустрията за ситопечат, открих, че това е най-рентабилната и технически най-лесната дреха за печат. Тъй като памукът е най-лекият наличен грам, това позволява много плоска услуга за ситопечат, което означава, че получавате по-малко натрупвания и можете да постигнете по-отчетлив печат. Когато започнете да избирате продуктите с по-висок gms, купчината може да стане твърде тежка и трябва да се приложи повече натиск за покритие, което означава, че не постигате по-отчетливо покритие. През годините открих, че тъй като малък натиск, приложен върху екраните, дава най-добрия печат, мастилото става част от дрехата, а не стъпка мастило, нанесено върху тениската.

Цената на памука се покачва и намалява през годините, но с известно търсене в мрежата открих, че можете да получите бяла тениска с щампован 1 цвят плод на стан само за £1,05, а с настоящата криза около глобус мисля, че това е приемливо.

Мога да кажа, че другите видове тениски в гамата също могат да предложат предимства, тъй като имат по-висок gms, но това просто означава, че е необходим по-голям натиск, но отпечатването на цветни дрехи с основа преодолява този проблем и можете да постигнете високо качество , пълноцветни симулирани разпечатки. Колкото по-високият GMS означава и по-голяма издръжливост при носене и пране на продуктите, плюс понякога качеството се усеща по-добре, тъй като е по-тежък.

Винаги бих препоръчал fruit of the loom на всеки, който мисли да започне компания за ситопечат, има много други доставчици, към които да се обърнете, но плодът над страхотното обслужване на клиентите при доставка на облекла и винаги са готови да помогнат при проблеми, които може да имате с техните продукти.

Ако искате да научите повече за ситопечата или търсите компания за печат на тениски, посетете Screenworks Ltd.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *