европейски размери на дънки

By | септември 4, 2023

Европейските размери на дънките са една от популярните системи за обозначаване на размерите на тази дреха в Европа. Тези размери се използват за да се определи какъв точно е размерът на дънките, който да отговаря на конкретния размер на конкретната фигура.

Европейските размери на дънки са обикновено обозначавани с числа, които са асоциирани с конкретни мерки на талията и ханша. Въпреки това, количество на сантиметри и инчове може да варира между различните марки и стилове на дънките.

Например, размер 36 в системата на европейските размери може да означава талия от около 70-72 см и ханш около 90-92 см. Различните марки може да имат някои вариации в тези мерки, затова е важно да се запознаете с таблиците за размерите, предоставени от марката на дънките, преди да правите покупката си.

Също така, в системата на европейските размери се използват допълнителни обозначения, като например R за обикновени дължини, S за по-къси дължини и L за по-дълги дължини на крачолите. Това прави възможно да се намери точният размер на дънките, който отговаря на индивидуалните предпочитания и нужди на всеки.

При закупуване на дънки с европейски размери е важно да се има предвид, че различните марки могат да имат някои вариации в размерите си. Така че, е важно да се измерят талията и ханша си, преди да се вземе решение за купуване на дънките и да се консултирате с таблиците за размерите, предоставени от марката на дънките.

В заключение, европейските размери на дънките предоставят удобна и лесна система за определяне на правилния размер на дънките за всеки. Тези размери са обозначени с числа, които съответстват на конкретни мерки на талията и ханша. Все пак, винаги е добра идея да се измери тялото и да се консултира с таблиците за размерите, предоставени от марката, за да се намери точният размер на дънките, който отговаря на вашия стил и предпочитания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *