Дънки 101 – намиране на подходящата кройка за вашето тяло

By | август 10, 2022

Дънките могат да бъдат най-добрият приятел на момичето – или най-лошият му кошмар. С толкова много различни кройки на пазара на дънки, намирането на подходящия за вашия тип тяло може да бъде сложен процес на проба и грешка. Има дънки с класическа кройка, тесни дънки, кройка ботуши, кройка панталон, права кройка, камбана – но кое изглежда най-добре на вашата фигура? Всички жени искат да имат поне няколко чифта страхотни дънки в гардероба си, независимо от сезона. Дънките са модерни и класически в същото време.

Когато повечето жени намерят един чифт дънки, които обичат, те ще ги пазят, докато се изтрият, защото намирането на перфектния чифт дънки (знаете, тези, които правят дупето ви да изглежда добре) изглежда мимолетно изживяване. И всички жени ще потвърдят, че няма нищо по-лошо от чифт дънки, които не стоят точно; всички жени се страхуват от смущаващия „камилски пръст“, който се получава, когато долната част на дънките е твърде къса или дънките, които карат гърба им да изглежда твърде голям. Неподходящите дънки със сигурност са една дузина и независимо дали са увиснали твърде много в бедрата или ви карат да се чувствате сякаш се задушавате, защото са твърде стегнати в талията, чифт дънки, които са „свалени“, когато дойде да се поберат са предназначени за задната част на килера.

Намиране на перфектните дънки

И така, какво да прави едно момиче? Нека започнем да дешифрираме мистерията на перфектния чифт дънки, като разгледаме основните кройки, които ще срещнете, когато пазарувате.

Изрязване на лодка. Много жени обожават изрязаните дънки с ботуши и с добра причина. Тази кройка изглежда добре на голямо разнообразие от женски фигури, особено ако си направите труда да измерите височината си (от разпъването на дънките до копчето) преди покупка. Кройката на ботуша леко ще прегърне бедрата и ханша и ще се разшири малко в стъпалото. Не толкова широки като камбаните и не толкова спокойни като клошите, жени с всякакви размери, форми и възраст могат да носят тази ласкава кройка.

Класическа кройка. Включваме класическата кройка в този списък само като предупреждение да я избягвате. Ако вземете чифт дънки с класическа кройка, незабавно ги зарежете и бягайте в другата посока. Дънките с класическа кройка са известни още като „mom“ дънки и са много неприятни. Те изпъкват много забележимо през бедрата и се стесняват надолу към крака, което естествено привлича погледа към средната ви част – което е област, на която повечето хора не искат да обръщат допълнително внимание. Не се самоубивайте с модата, като носите дънки с класическа кройка – това не може да бъде подчертано. Това буквално са дънките на баба ви.

ракети. Клеш дънките са идеални за високи жени, защото кройката им изглежда като по-ниска. Поради същата причина, ако имате дребна фигура, не избирайте изпъкнали крачоли или кройки. Може ли някой да каже фръмпи? Пазете се от „кройката на панталона“, която всъщност е прикрит разширен крак. На екстремната страна на разкошните кройки е долната част на камбаната, която определено беше най-добра, ако беше оставена през 70-те години, откъдето произхожда – по време, когато всички бяха твърде заети да правят любов (не война), за да се тревожат наистина как изглеждат панталоните им.

Права кройка. Ако сте дребна дама, тогава правата кройка може да е за вас. Тази кройка е права от долната част на бедрото и надолу към крака ви. Жените с къси крака ще открият, че правата кройка придава издължен вид на крака. От друга страна, ако сте високи, стойте далеч от правата кройка, освен ако не искате да изглеждате по-високи. Хей, някои хора са от школата на вярванията, че краката на жената никога не могат да бъдат твърде дълги. Жените с всякаква фигура обикновено могат да бъдат с права кройка; това е личен избор за по-високи жени.

Тесни дънки. Най-популярните дънки в момента са тесните дънки, въпреки че историята на тесните дънки ни казва, че те могат да влязат и да излязат от мода като полъха на вятъра. Това може да се дължи на факта, че тесните дънки определено не са за всяка жена – или дори за повечето жени. Тесните дънки ще прегърнат всички извивки, които имате, от глезена до бедрото и навсякъде между тях. За някои жени с перфектни крака тесните дънки са „бомбата“. Повечето жени обаче имат някои недостатъци някъде в областта на краката, независимо дали бедрата са твърде месести или допълнителна тежест в бедрата. Освен ако не се чувствате добре с фигурата си, ако носите боядисана със спрей версия на деним, тогава пропуснете тесните дънки.

Добро правило, което жените да използват, когато купуват дънки, е да не се тревожат толкова много за това, което другите хора мислят – и да избират това, което им харесва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *