Дрехи във филма Жените

By | ноември 9, 2022

Ако все още не сте гледали филма „Жените“, бягайте, не ходете до местния театър или отивайте да вземете DVD. Филмът, издаден през есента на 2008 г. и на DVD през декември 2008 г., е римейк на филма от 1939 г. с участието на Норма Шиърър и Джоан Крауфорд като „другата жена“. Този филм има множество звезди, включително Анет Бенинг, Мег Райън, Дебра Месинг, Джейда Пинкет Смит и Бет Мидлър, за да назовем само няколко.

Подобно на версията на филма от 1939 г., която е базирана на пиеса, написана от Клеър Бут Лус, филмът се съсредоточава около една жена, Мери, и нейните котешки приятели, които, след като открият, че съпругът й има афера, са последователно възхитени и симпатичен. В оригиналния филм всички жени бяха светски личности, които редовно се срещаха за обяд в ресторанти на Park Avenue и в спа центъра. Във версията от 2008 г. на „Жените“, режисирана от Даян Инглиш, жените са по-модерни и имат кариера в модата – което прави филма един от най-вдъхновяващите модата филми на 2008 г.

Потърсете дрехите, представени в този филм, които да съблечете в реалния живот. Независимо дали става въпрос за стилния източен бряг на героя на Мег Райън, привличащия окото ечемик на героя на Ева Мендес, нахалния нахален вид на героя на Джейда Пинкет Смит или бохемския стил на героя на Дебра Месинг, със сигурност ще намерите модно вдъхновение в филм Жените.

Дизайнер на костюмите за „Жените“ във версията от 2008 г. е Джон А. Дън. Работил е по филми като „Не съм там“, „Бърза писта“ и други. Предпоставката и на двата филма е почти една и съща и подобно на черно-бялата версия на „Жените“ от 1939 г., която имаше цветна поредица с модно ревю, версията от 2008 г. също включва модно ревю. Тези, които са харесали филма на Джордж Кюкор от 1939 г., трябва да се насладят и на версията от 2008 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *