Доставчици на деним – защо да изберете деним?

By | August 29, 2022

Независимо дали сте в търговските центрове или пазарувате онлайн, няма съмнение, че сте привлечени повече от дрехи с ярки цветове, готини щампи или неопределено качество. Дънките от деним са точно такива, каквито са били винаги; добро качество и все пак много синьо. Денимът никога не излиза от мода и да имаш дънкови дрехи е като рай в гардероба. Продуктите от деним са център на внимание не само за тийнейджъри, но и за други хора от всички възрасти. Дистрибуторите на дънки и тениски по целия свят разполагат с доставки от различни гами дънки, тениски, поли и др. което примамва клиентите да ги купуват. Нека да разгледаме какво прави денимът толкова популярен от първоначалното му производство през 18 век до сега.

Тъканата тъкан – обикновено изработена от синя памучна основна прежда и бяла памучна прежда за пълнеж, която прави дрехите по-дълготрайни – са използвани за първи път в твърди дрехи като гащеризони и якета. Но днес се използва за направата на всякакъв вид облекло: от дънки до чанти, портмонета, спално бельо и много други. Едва ли има пазар на продажби, на който да няма продукти от деним, а 80% от хората се смятат за носещи дънки като ежедневен костюм. Благодарение на издръжливото си качество дънките и продуктите от деним работят през цялата година.

Според Global Survey about Denim се разкрива, че 90% от хората имат чифтове дънкови продукти и се чувстват наистина комфортно, използвайки ги. Това са причините, поради които доставчиците на деним никога не разполагат с запаси от продукти на отпадъци. Производството на дънки и дистрибуторите на тениски се радват на сравнително добри продажби на дънкови продукти, тъй като търсенето на хората става все по-високо.

Преди всичко е евтин и напълно удобен. Дънките, включително кройките, скини дънките и дънките с камбана също са част от живота на знаменитостите и хората, които ги следват, също се вдъхновяват от облеклото на любимата си личност; което води до огромни продажби на показания продукт.

Днес получаването на дънков продукт е лесно както винаги. Магазините, както и онлайн продавачите разполагат с огромни запаси, пълни с продукти от деним и дънки, предлагани на страхотни цени, които ги правят популярни продавачи. Денимът превърна обличането в ново изживяване. Много марки са използвали дънки от деним, за да изградят свои собствени стилове и мода, за да угодят на клиентите да купуват техните продукти. Cippo and Baxx е една от най-продаваните компании за дънки от деним. Всеки техен дънков продукт се разрязва индивидуално от професионален крояч с дългогодишен опит. Колкото по-добро е рязането, толкова по-експертна двойка ще получите.

Извеждането на дънкови дънки на ново ниво чрез проектиране на нови форми и стилове ги прави по-взискателни от клиентите. Така тази евтина и удобна дреха вече е сред последните модни тенденции. От етапа на нормалното облекло, той се превърна в модна характеристика на днешния ден и се харесва от модели и модни дизайнери, представяйки се като символ на моделирането и съвременната култура. 86 процента от жените във възрастовата група от 16 до 55 години са избрали денима за своя любима дреха. 84 процента от модните дизайнери и купувачите виждат денима като свое бъдеще.

Производителите на деним дънки играят важна роля за успеха на доставчиците на деним. Те създават нови революции, като непрекъснато надграждат пазара с нови продукти. Например, Levi Strauss, Lee Cooper и Arvind Mill пуснаха нови подписи и колекции от най-новите маркови и дизайнерски дънкови тениски, поли, якета и много други. Lee Cooper представи колекцията Beatles във връзка с британската музика. Пазарът на маркови дънки има прогнозен среден годишен ръст от 30 до 40 процента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *