Домашен костюм на Майкъл Джексън Били Джийн за Хелоуин

By | ноември 23, 2022

Много хора планират да отдадат почит на единствения крал на попа, като се облекат като него в един от необикновените му костюми този Хелоуин. Има няколко магазина за костюми, които продават огромно разнообразие от костюми на Майкъл Джексън. Въпреки това, можете да добавите повече тежест към значението му, като носите свой собствен домашен костюм на Майкъл Джексън.

Материалите, от които се нуждаете, за да направите свой собствен костюм, са черно сако, черна долна тениска, черен панталон, бяла ръкавица и бели чорапи. Те могат да бъдат закупени в любимия ви магазин за дрехи. Имате нужда и от няколко опаковки лъскави големи черни и сребристи пайети, малки сребърни пайети, лепило, лепило и пистолет за лепило, които можете да намерите във всеки магазин за занаяти. Ето как можете да си направите свой собствен домашен костюм на Майкъл Джексън и Били Джийн:

Първа стъпка – Якето

Пресъздайте якето Billie Jean на Майкъл Джексън, като премахнете частта на яката на якето и просто зашиете отстранената част заедно. След това покрийте изцяло якето с лъскави големи черни пайети с помощта на лепило и пистолет за лепило. Залепете всяка от пайетите в повърхността на якето. Просто внимавайте, когато боравите с пистолета за лепило, тъй като може да е горещ. Големите пайети ще намалят времето за пълно покриване на цялото яке с пайети.

Втора стъпка – долната тениска

След като сакото е готово, направете същото върху черната долна тениска. Този път не сваляйте яката и използвайте сребристи едри пайети вместо черните. Залепете всяка от пайетите в черната долна тениска. Няма ред, който да се спазва, когато поставяте пайети в ризата. Докато цялата риза е покрита, тогава вършите страхотна работа.

Трета стъпка – Панталоните

Изберете черни подходящи панталони, които са къси за вашия ръст, но пасват добре на талията. Висящите панталони на Майкъл Джексън са една от популярните му търговски марки. Ако обаче имате собствен черен панталон, който все още не използвате, тогава можете просто да го отрежете по-къс и да зашиете панталоните под него.

Четвърта стъпка – Ръкавицата и чорапите от една част

Направете свои собствени лъскави ръкавици и чорапи от една част, като ги покриете с дребни сребърни пайети. Тъй като пайетите са доста малки, използването на пистолет за лепило може да бъде опасно за сглобяването им. Може би можете да използвате лепило за тъкани и да ги залепите в ръкавицата и чорапите. Оставете ги да изсъхнат за една нощ, преди да ги използвате, за да осигурите закрепването им.

Сега обуйте черните си обувки, направете прическа и грим с джери-къдрици. Практикувайте неговия танцов ход по луната и сте готови да играете като Майкъл Джексън в собствения си домашен костюм за Хелоуин на Били Джийн. Това е лесен за направа домашен костюм от всеки друг костюм за Хелоуин. Със сигурност можете да отдадете почит на любимата си поп звезда с този домашен костюм на Billie Jean.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *