Дали една жена някога би носила тениска със смокинг?

By | август 27, 2022

Създателите на смокинг тениска са създали такива ризи в размери, които са подходящи за жени, както и такива, които са подходящи за мъже. Защо една жена изобщо би искала да носи такава риза? Една учителка, която преподава в начално училище, може да открие, че има смисъл да закупи и да носи тениска със смокинг на Gingerbread man.

Всеки път, когато учителка чете на глас в клас, за нея е по-лесно да привлече вниманието на по-малките си ученици, ако използва реквизит, докато споделя книга или история с младите хора, седнали пред нея. Нещо повече, някои експерти по развитието на уменията за разбиране и задържане предполагат „водене“ към всяка устна рецитация. С други думи, те препоръчват предлагането на някакъв вид „примамване“ на учениците, преди да ги помолят да слушат каквото и да е четиво.

Сега, ако учител се появи в клас, облечен в тениска със смокинг на Gingerbread man, това със сигурност ще привлече интереса на учениците. От тези ученици може да се очаква да задават много въпроси относно необичайното облекло на своя учител. Докато отговаряше на тези въпроси, учителят, носещ тениска, можеше да даде предложената „вода“ към планираното от нея четене на историята за натруфения човек.

Учениците нямаше да осъзнаят, че са приветствали и възприели важна тактика на преподаване. По-скоро тези ученици вероятно биха гледали на цялата процедура като на игра. Техният учител обаче можеше да се почувства окуражен от факта, че е превърнала поне едно учебно преживяване в продължителен период на забавление.

Тази учителка би имала по-малко причини да се тревожи за евентуално бъдещо забавление, което нейните ученици могат да имат с тениска със смокинг Gingerbread, след като навлязат в тийнейджърските си години. Можеше да очаква всеки пораснал ученик, който облече тази кафява тениска с изображението на бяла ленена риза и очертанията на реверите на сакото, да си спомни времето, когато тази риза е била част от урок по четене. Това напомняне може да накара всеки тийнейджър да се замисли относно извършването на някаква глупава постъпка, докато носи тази кафява тениска.

Може би в бъдеще магазините, които предлагат учебни пособия, ще добавят нов вид пакет, който съдържа както детска книга за джинджифиловото човече, така и реквизит за всеки учител, който планира да прочете тази книга на своите ученици. По всяка вероятност този реквизит ще бъде смокинг тениска Gingerbread.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *