Горещи продажби хладни шпионски джаджи сега на джобни цени

By | May 20, 2024

Ако сте маниак на тема джаджи, със сигурност ще се влюбите в зашеметяващата колекция от готини джаджи. Приспособленията са с перфектен дизайн и елегантност, разработени с помощта на най-съвременни технологии за изображения и снимки с висока резолюция. Функциите на тези джаджи са впечатляващи и също така ще ви накарат да се почувствате като шпионин.

| за да можете наистина да се сблъскате с това, че можете да забравите за тях на пръв поглед точно как {}всъщност всеки може да ни обещае, всеки може бързо просто да ги игнорира. Всеки продукт има свои собствени уникални характеристики, които са наистина впечатляващи. Ето някои от най-продаваните шпионски джаджи.

Полицейски/военен тактически реверс на визьора: лесен за използване, удобен, съвместим с повечето визьори и устойчив на атмосферни влияния композитен корпус. Прецизно полираната стъклена леща е изработена от първокласни материали, за да осигури яснота. Тежи 1,5 унция и е дълъг 2,7 инча.

ДИРЕКЦИОНЕН МИКРОФОН SUPER EAR: Тази атрактивна джаджа ви позволява да адаптирате звука за по-добър слухов апарат, независимо дали на открито или на закрито. Предлага се с удобен усилвател, който лесно се побира в джоба ви. Включва щипка за монтиране на бинокъл, велкро лента за закрепване на устройството към бинокъл и накрайник за джоб/колан от неръждаема стомана за използване на открито или на закрито.

USB ключодържател 40-часов диктофон/запис на бележки & 2GB флаш памет: джаджа 2 в 1, която може да записва 40 часа глас и може да се зарежда чрез USB порт. Освен това разполага с 2 GB вътрешна памет, което позволява приблизително 20 часа запис на един GB. Спецификациите включват възпроизвеждане с Windows Media Player или безплатния VLC плейър, USB флаш устройство и вградена акумулаторна батерия.

Устройство за архивиране на данни от сим карта на мобилен телефон: удивителната му характеристика е, че запазва записите от телефонния указател от сим картата на мобилния телефон във вътрешната си памет. То има възможност да съхранява 1000 телефонни номера, автоматично да подрежда телефонните номера или да изтрива записи, поддържа защита с парола, обмен на данни между различни SIM карти и много други.

Класни и готини шпионски джаджи се предлагат на много конкурентни цени. Можете спокойно да пазарувате джаджи, като претърсвате онлайн магазините, и да откриете приятелски настроени към джоба ви продукти след сравнение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *