Вискозиметърът се нуждае само от 50 µl за измерване.

By | март 29, 2024

Предназначени за протеини и други научни продукти, m VROC имат различни описания на вискозитета, вариращи от 0,1 до 100 k cp вискозитет.

Оборудването е разработено за удобство и лекота на използване, с тъмна програма с всички необходими компоненти, външен подвижен резервоар за вода за контрол на температурата и осигуряване на чист въздух за контрол на натрупването на влага и кондензацията в стъпалата. Лекият продукт може да се прилага върху или извън серията стъпала.

С ViscoStar и серията детектори за концентрация може да се изчисли вътрешният вискозитет като функция на елуирането на пробата. Анализът е лесен. Посочете коефициента на разреждане на вискозиметъра и, ако използвате UV или RI детектор за концентрация, въведете стойността на екстинкцията на пробата dn / dc или UV. Най-важното е, че мощната функция за корекция на честотната лента на ASTRA позволява точен анализ на данните от вискозиметъра от първия път: като се има предвид вътрешният вискозитет на BSA олигомерни последователности и групи без разширени корекции. пастови, точните стойности са все вътрешна част от олигомерния вискозитет могат да бъдат определени и отчетени с помощта на Astra.

Вискозиметър по нова технология с размери на пробата до 50 микролитра.

Нова парадигма за управление на флуидите на базата на MEMS.

Rheosense, лидерът в областта на микрофлуидните вискозиметри, базирани на MEMS, достигна нов етап! mVROC. Новият mVROC издига технологията за измерване на вискозитета на ново ниво със своя ергономичен стил на бюрото и автоматизация.

Новите характеристики включват цялостна вътрешна програма с вградени всички необходими компоненти за по-голяма надеждност и възпроизводимост. m VROC изисква разнообразие на най-малкия пример от 50 микролитра, цел за протеини и други научни продукти.

Инструментът е много прост, лесен за настройка и преносим, което позволява програмата да се прилага над или под серията процедури. Предлага се и контрол на температурата (чрез външно монтирана подвижна водна баня).

Предложеното подаване на прозрачен въздух (свързан чрез външен източник) възпрепятства натрупването на влага или конденз в стъпките, когато се работи при ниски условия. m-VROC може да изпитва течности с почти всякаква стойност на вискозитета благодарение на широкия диапазон на вискозитета (вискозитет от 0,1 до 100 k cP) и голямата скорост на срязване m-VROC може да тества течности с практически всякаква стойност на вискозитета.

Новият m-VROC може да отговори на строгите изисквания на R&A;D и QC в повечето програми. Rheosense има удоволствието да работи с производители на инструменти и ОЕМ в изграждането на индивидуални програми, използващи технологията VROC във вискозитета/реометрията.

Измервайте вискозитет от 0,2 cP до 100 000 cP със същата надеждност. Кратко описание Пускането и тестването на проба отнема само няколко минути. Обем на пробата в микролитри Благодарение на превъзходния микрофлуиден/MEMS индикатор измерванията на вискозитета могат да се извършват върху проби с обем едва 50 µL.

За разлика от вискозиметрите с макара или меню, пробата е напълно затворена, така че загубата на вода не влияе на надеждността. Подобрена производителност Усъвършенстваният софтуер позволява лесна работа. Характеризиране на нютонов и ненютонов вискозитет Дори в случай на ненютонов вискозитет (напр. загуба при срязване), измереният вискозитет е гарантирано „истински“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *