Бизнес промоция с помощта на персонализирани тениски

By | ноември 2, 2022

Ако търсите начини да популяризирате бизнеса си, един икономически ефективен начин е използването на персонализирани тениски.

Химикалките и чашите са страхотни, но са по-скоро лично напомняне. Въпреки това, когато някой носи вашата тениска, той споделя вашето съобщение с всеки, който се приближи достатъчно близо, за да прочете ризата.

Хората обичат тениски. По същество всички ние притежаваме и носим тениски. И можете да поставите името на вашата компания, логото, съобщението, включително снимка или графика, и уебсайта си върху тениски. Всеки път, когато ги носите, вашето съобщение ще се вижда отново и отново.

Персонализираните тениски са „Ходещ билборд“ за вашия продукт, събитие или бизнес. Могат да се носят както в бизнес среда, така и извън нея.

Представете си колко хора виждат вашата „движеща се реклама“, докато някой носи вашата тениска и се разхожда из търговския център, в увеселителния парк или на плажа. Както можете лично да потвърдите, погледите са привлечени от това, което е върху тениската. Така че, ако вашата тениска има вашето лого, слоган и вашия уебсайт, вие имате незабавен месинджър.

Персонализираните тениски могат незабавно да идентифицират вашия персонал. Независимо дали във вашия магазин или на щанда ви на търговско изложение, вашите тениски незабавно ще уведомят клиентите ви с кого трябва да говорят.

И както добре знаете, тениските също са популярни и ценени подаръци!

Нов обрат, който може да помислите за вашия дизайн, е включването на вашия QR код върху вашата тениска. Хората започват да виждат тези кодове и новостта може да ги примами да сканират вашия код, който лесно може да бъде проектиран да ги отведе до вашия уебсайт. Разбира се, всичките ви тениски трябва да съдържат адреса на уебсайта ви.

Друг начин да популяризирате бизнеса си е като спонсорирате обществено събитие, благотворителна организация или бейзболен отбор и отпечатате вашата бизнес информация или съобщение върху тениските. Когато хората видят това спонсорство, това поставя вашия бизнес в много положителна светлина.

Можете да накарате служителите ви да носят тениски, изобразяващи продукт, предстоящо специално събитие или голяма промоция.

Случвало ли ви се е да влезете в ресторант в стил „роудхаус“ и вашата сервитьорка да дойде на масата ви, облечена с тениска с надпис „Опитайте нашите горещи крилца!“ Сигурен съм, че ще се съгласите, че ресторантът вероятно ще продаде много горещи крилца по време на тази промоция. Това е мълчалив търговец.

Спомням си, че веднъж видях промоция в целия магазин, където целият персонал носеше промоционалните тениски за целия магазин. Магазинът дори постави тениските на всички манекени във витрината. Заедно с надписите си те превърнаха промоцията си във въздействащо и много успешно събитие.

Тъй като хората носят вашите ризи през цялата година, вашата промоция и вашият бизнес могат да бъдат запомнени постоянно, дори ако събитието е приключило.

Просто казано; тениските са ненатрапчив маркетинг, който е ефективен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *