Актуални тенденции при мъжките дънки

By | ноември 15, 2022

Дънките са едно от най-предпочитаните облекла за мъже за удобен и неуморен стил. Модата и тенденциите при мъжките дънки продължават да се променят, макар и не толкова бързо, колкото при дамските дънки. Въпреки това можете да срещнете голямо разнообразие дори и в това, вариращо от дънки с маншети, кльощави, прави крачоли и т.н.

• Този сезон цветните дънки отново са на мода. Момчетата изпробват цветни деним, а не се придържат само към традиционните черни и сини деним. Като каза това, сините все още са най-популярната категория дънки, носени от мъжете.

• Носенето на бели или почти бели дънки е идеално за дневни събития. Също така е добър избор за лятото, където трябва да избягвате по-тъмните нюанси.

• Нормалната кройка, правата кройка и оригиналната кройка са вечни и винаги на мода при мъжете, тъй като изглеждат небрежни и лесни. Правата кройка е удобна, тъй като е малко по-свободна около коленете и прасеца, което я прави добър избор за груба ежедневна употреба.

• Друга предстояща тенденция е носенето на маншети. Просто навийте дънките си с единична или двойна гънка, което придава дънки с маншети.

• Тесните дънки също са избор на мъжете в наши дни. Но трябва да се отбележи, че трябва да има достатъчно комфортно прилягане в областта на бедрата и ханша с лека прегръдка около тези области и малко хлабаво прилягане около глезените. Обърнете внимание, че прилепналата кройка е различна от тесните дънки. Тесните дънки не са подходящи за мъжествена или мачо личност, тъй като приличат на джегинси.

• Комбинирането на дънки с подходящия блейзър е като да се украсите с перфектния стил на знаменитост.

Правила и неща за мъжки дънки:

Изберете добра марка. Винаги ще има забележителна разлика. Levi’s Strauss, Lee и Wrangler са известни и надеждни марки. Изберете универсален цвят, който се съчетава добре с различни сака, ризи и тениски.

Това ще направи дънките наистина полезни, ако можете да ги носите често. Общото правило е, че по-светлите изглеждат добре през деня, а по-тъмните нюанси на дънките са по-подходящи за вечерно облекло и парти. Добрият колан украсява визията на вашите дънки. Така че най-добре е да изберете стилен колан.

Не трябва:

• Обличането в дънки не е подходящо на официални поводи или срещи.

• Пробвайте дънките преди да купите. Искам вталените дънки да изглеждат наистина зле и изтъркани. Дънките като ежедневно облекло са най-добри, когато създават комфортно усещане.

• Не бъдете твърде модерни с дънките си. Това е много ежедневна форма на облекло и не е нужно да се стараете много, за да я направите по-модерна. Прекаленото добавяне на аксесоари като твърде много вериги или украшения върху дънките не изглежда добре.

• Изберете цвят, който ви подхожда. Не избирайте само първите дънки на стелажа. Дори в синьо можете да изберете нюанса, който ви подхожда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *