Ако Дийн Мартин беше жив днес, щеше да носи дънки Energie

By | август 9, 2022

Днес в света има много различни видове cool, но малко компании успяват да слеят различни видове cool успешно. Energie Jeans предлага успешен синтез на социални медии/технологичен хип и неоспоримо мъжествени дънки в европейски стил, които излъчват груба и готова, но изтънчена аура, но също така са изключително представителни. Всъщност, ако Дийн Мартин беше жив днес, няма съмнение, че вероятно би ги купил. Всъщност, просветеният бунтарски вид е може би основната атракция, предлагана от Energie.

Точно както продуктите на Apple, особено лаптопите, изглежда предизвикват известен гийк шик, Energie създава впечатлението, че този, който ги носи, е свободомислещ, който не се страхува да тича с раницата, когато му е удобно. Някои стилове са твърде далеч от утъпкания път, за да бъдат социално приемливи за масите, но това изобщо не описва предложенията на Energie Jeans. Ако не друго, външният вид е леко груб с нотка на градски гняв, но няма нищо по своята същност неподходящо или прекалено остро в нито един от продуктите, предлагани в момента от тях.

Всъщност вероятно си струва да се отбележи, че Energie Jeans предлага много повече от дънкови панталони. Модни обувки, колани, чанти, тениски, фланела, дънкови ризи, якета, къси панталони и други са налични от Energie. Такъв богат избор от продукти е много изкушаващ, защото това означава, че ако човек може да създаде цели ансамбли от един доставчик. Ако Energie Jeans трябваше да предлага часовници, подобни на Fossil, и собствена марка слънчеви очила, те вероятно биха могли да бъдат доставчик на оборудване от глава до пети.

Един от сигурните признаци, че Energie е в играта за дълго време, е, че те пускат сезонни колекции и го правят от повече от десетилетие. Докато някои компании позволяват сравнително евтини линии да се актуализират годишно или дори на всеки шест години, Energie Jeans предлага много стимули за закупуване на Energie Jeans отново и отново. Както всички модерни неща, има цена, която трябва да се плати, за да бъдеш част от тълпата, но изглежда, че клиентите нямат нищо против това. Всъщност гъвкавите и високи клиенти изглежда нямат нищо друго освен най-високите признания за Energie Jeans, като този цитат от aecox1 от Орландо, Флорида:

Не приемайте честите актуализации като индикация, че Energie Jeans не са издръжливи или създадени да издържат изпитанието на времето. Лора Т. отбеляза, че 12 години са дълъг живот за чифт дънки, дори ако братът на Лора е генетична аномалия, който никога не трупа нито един паунд с напредване на възрастта.

Качествените продукти изискват първокласни цени, което може да изглежда иронично поради факта, че модата излиза и излиза от мода доста бързо в наши дни. Като се има предвид това, продуктите на Energie Jeans изискват значителна премия, но такава премия е лесно оправдана само от качеството. Дори ако човек не може да носи своите дънки Energie на най-новите социални събития, след като вече не са част от последния сезон, те все още са доста полезни за носене вкъщи или на кино. Като цяло, Energie Jeans е търговска марка, която много да харесате, особено тяхното уникално отношение, което е подкрепено от тяхното качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *