Абитуриентска рокля на Кели Пиклър – Много шум за нищо?

By | September 13, 2022

Спомените от абитуриентската вечер обикновено остават с човек за цял живот. Ето защо не е изненадващо, че пазаруването на абитуриентска рокля и аксесоарите към нея е един от най-търсените моменти в живота на всяко тийнейджърско момиче! Това, което носите и как се държите, несъмнено е много важно. Всъщност на тази функция в гимназията и колежа се придава толкова голямо значение, че всичко за това се превръща в новина. Имайки предвид това — не е голяма изненада, че цялата нация говори за прочутата абитуриентска рокля на Кели Пиклър.

Кели Пиклър, сладката и очарователна участничка в American Idol, мигновено стана хит сред мнозинството от зрителите. Това момиче от малък град, изглеждащо уязвимо от Южна Каролина, стана известно със своите кънтри песни и едноредови песни. Произхождаща от разбито семейство, нейният наивен външен вид събра достатъчно симпатии от всички, за да я издигне до големи висоти на популярност. Въпреки това, цялата страна беше грубо шокирана, когато се появи конкретна нейна снимка. Ето лъжичката –

Тази конкретна снимка я показваше облечена в червена абитуриентска рокля, която повечето хора намират за много обидна! Това беше главно защото роклята беше много разголена и имаше вградена прашка! Хората смятаха, че роклята не е в съответствие с популярния невинен образ, който Кели изобразява. Това беше още по-обидно, защото Кели е от малък град и момичетата там не се обличат по този начин (?) за балове.

Сега възниква въпросът доколко е оправдано да се създава такъв шум за нещо толкова лично като абитуриентската рокля на момиче? Това, което човек носи, несъмнено е негов личен избор и решение. Не бива обаче да забравяме, че статусът на знаменитост изисква определена цена! Кели представлява определен сегмент от населението и определено отговаря пред феновете си, които са я направили популярна. Знаменитостите обикновено трябва да внимават да не нараняват чувствата на своите поддръжници, защото публиката е тази, която ги прави популярни.

Ето защо не беше изненада, че нейната крещяща, разголена бална рокля привлече толкова много негативно внимание. Трябва обаче също така да се осъзнае, че вместо да се създава шум, човек може да направи по-фини неща като оттегляне на подкрепата. Сега популярната абитуриентска рокля на Кели Пиклър без съмнение беше обидна, но фактът остава, че абсолютно никой не може да забрани на Кели да носи същата отново. Що се отнася до Кели, тя трябва да е добре запозната с последствията от носенето на такава рокля. Така че, най-добре е тя да бъде оставена на мира, що се отнася до личния й вид. Хората от своя страна трябва да научат урок, че външният вид може да бъде измамен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *